Kártya alapú online fizetési megoldások kiépítését vállaljuk
online rendelési rendszeréhez

Jelenleg legnépszerűbb online kártyás fizetési megoldásként a SimplePay online fizetési rendszerét használjuk és illesztjük be fizetést igénylő webes alkalmazásokba. A kártyaelfogadónak az OTP Mobil Kft.-vel szerződést kell kötnie. Bármelyik banknál levő bankszámlát mögé lehet állítani az online szolgáltatásnak.

A Molcomp System Kft. a CIB Bank Zrt. eCommerce online fizetési szolgáltatásának szerződött üzemeltető partnere. Ebben a minőségünkben vállaljuk a szolgáltatás illesztését online fizetést igénylő webes rendszeréhez. Az eCommerce forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás, VISA, VISA Electron és MasterCard kártyákkal vehető igénybe. A bankktártya adatok közvetlenül a bankhoz jutnak el, a kereskedő csak a tranzakció eredményét látja. A kártyaelfogadónak a CIB Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.
A bankkártyás fizetésnek nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálni. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A Paylike egy modern fizetési platform, amely használata olyan egyszerű, hogy bárki fogadhat online fizetéseket perceken belül. A Paylike-ot elektronikus kereskedelemben tapasztalt dán vállalkozók és fejlesztők hozták létre, API alapú megközelítéssel, amely szinte mindent lehetővé tesz kereskedők számára. A szolgáltatás egyedisége, hogy nincs szükség külön banki szerződés megkötésére, regisztrációkor automatikusan létrehozzák azt a kereskedő részére. Ennek köszönhetően a kezdéstől számítva, akár 5 percen belül is lehetséges valós bankkártyás fizetések fogadása. Emellett a bővítmény használatakor csak valós átutalások járnak költségekkel és lehetőség van próbaszámlán keresztül minden funkció kipróbálására a kezdés előtt.

Az egész világon méltán népszerű PayPal online fizetési szolgáltatás Magyarországon is teljes körüen elérhető. Vállaljuk a PayPal rendszer illesztését online rendelési rendszeréhez. A PayPal rendszerbe bejeletkezetteknek nem kell tranzakciónként megadni kártyaadataikat, azokat a PayPal tárolja szvatoltan biztonságos körülmények között. A PayPal rendszert használók száma Magyarországon is egyre nő, használja ki ezt a lehetőséget az Ön Internetes kereskedése is! A PayPal rendszeren keresztül lehet nem PayPal tagoknak is fizetni, ők a Visa, MasterCard és Amex kártyáikkal tudják használni a rendszert. A kártyaelfogadónak üzleti fiókot kell a PayPal-nél nyitnia, a fiók mögé nemzetközileg használható bankkártya/bankszámla állítható bármely banktól.

Az OTP Bank által nyújtott forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro kártyákkal vehető igénybe. A kártyaelfogadónak az OTP Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

Tudomásunk szerint 2020. végén az OTP átállt a SimplePay szolgáltatás használatára.

A K&H Bank által nyújtott forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás VISA, VISA Electron és MasterCard kártyákkal vehető igénybe. A kártyaelfogadónak az K&H Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

Várjuk megtisztelő érdeklődését, kérje ajánlatunkat!