AKI A NETEN VÁSÁROL, A NETEN AKAR FIZETNI IS...

Kártya alapú online fizetési megoldások kiépítését vállaljuk online rendelési rendszeréhez:
 
 
CIB Bank  eCommerce


A Molcomp System Kft. a CIB Bank Zrt. eCommerce online fizetési szolgáltatásának szerződött üzemeltető partnere. Ebben a minőségünkben vállaljuk a szolgáltatás illesztését online fizetést igénylő webes rendszeréhez.

Az eCommerce forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás, VISA, VISA Electron és MasterCard kártyákkal vehető igénybe. A bankktártya adatok közvetlenül a bankhoz jutnak el, a kereskedő csaka tranzakció eredményét látja. A tranzakciók során az adatok titkosított formában közlekednek az Interneten, a banki szervert a VeriSign nemzetközi tanusítványszolgáltató tanusítja. A bankkártyák ellenőrzése pl. a Verified by Visa rendszerrel valósul meg.

A kártyaelfogadónak a CIB Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

SimplePay logo

Jelenleg legnépszerűbb online kártyás fizetési megoldásként a SimplePay online fizetési rendszerét használjuk és illesztjük be fizetést igénylő webes alkalmazásokba. A kártyaelfogadónak az OTP Mobil Kft.-vel szerződést kell kötnie. Bármelyik banknál levő bankszámlát mögé lehet állítani az online szolgáltatásnak.

OTP Bank logo

Az OTP Bank által nyújtott forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro kártyákkal vehető igénybe. A kártyaelfogadónak az OTP Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

KH Bank logo

A K&H Bank által nyújtott forint és euro alapú biztonságos online kártyaelfogadási szolgáltatás VISA, VISA Electron és MasterCard kártyákkal vehető igénybe. A kártyaelfogadónak az K&H Banknál szerződést kell kötnie, valamint bankszámlával kell rendelkeznie.

PayPal

Az egész világon méltán népszerű PayPal online fizetési szolgáltatás ma már Magyarországon is teljes körüen elérhető. Vállaljuk a PayPal rendszer illesztését webáruházához, online rendelési rendszeréhez.

A PayPal rendszerbe bejeletkezetteknek nem kell tranzakciónként megadni kártyaadataikat, azokat a PayPal tárolja szvatoltan biztonságos körülmények között. A PayPal rendszert használók száma Magyarországon is egyre nő, használja ki ezt a lehetőséget az Ön Internetes kereskedése is! A PayPal rendszeren keresztül lehet nem PayPal tagoknak is fizetni, ők a Visa, MasterCard és Amex kártyáikkal tudják használni a rendszert. A rendszer többféle pénznemben tud fizetéseket fogadni, ezek számát és fajtáit a kártyaelfogadó állítja be.

A kártyaelfogadónak üzleti fiókot kell a PayPal-nél nyitnia, a fiók mögé nemzetközileg használható bankkártya/bankszámla állítható bármely banktól.

Várjuk megtisztelő érdeklődését, kérje ajánlatunkat!