Bankkártyás Fizetési Tájékoztató

Ön a MOLCOMP SYSTEM Kft. Szolgáltatását készül megvásárolni a molcomp.hu webhelyen, amelyen átutalással vagy az OTP Mobil Kft. SimplePay biztonságos bankkártyás fizetési megoldásán keresztül tud fizetni. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A MOLCOMP SYSTEM Kft. a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a SimplePay pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a A MOLCOMP SYSTEM Kft nem értesül, azokat csak a fizetési szolgáltató és a bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a MOLCOMP SYSTEM Kft. azon oldala tájékoztatja, amelyiken épp vásárol.

Kártyás fizetés esetén a vásárolt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Üdvözöljük a SimplePay biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő webszolgáltatásunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el a  MOLCOMP SYSTEM Kft. ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a fizetés feltételeit (ÁSZF)!
 • Tanulmányozza át a molcomp.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program a TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a SimplePay űrlaphoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A SimplePay internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron, valamint AMEX (a Maestro és a Visa Electron csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A Fizetés lépései

 • Ön a molcomp.hu oldalán választja ki a szolgáltatást melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 • Ezt követően Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 • A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 • A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk aszolgáltató oldalára.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a SimplePay elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a molcomp.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.