Saját fejlesztésű online rendszerek üzemeltetése (SaaS modell)

Jelenleg 9 különböző webalkalmazást üzemeltetünk, melyeket ügyfeleink különböző bérleti konstrukciókban vehetnek igénybe. Igyekszünk olyan alkalmazásokat fejleszteni és működtetni, melyekkel komoly segítséget tudunk nyújtani a felhasználóknak a saját működési területükön.

ConfWare online

Online szolgáltatásaink zászlóshajója a ConfWare online konferencia regisztrációs és menedzsment szolgáltatás, mely tudományos konferenciák regisztrációját, szállásfoglalását, programokra jelentkezését, online fizetését és számlázását, valamint előadás kezelését és bírálatát hivatott megoldani. A szolgáltatás sikeres, melyet a már több mint 400 hazai és nemzetközi konferencia is igazol, melyeken az évek során használták és használják. Ebben az üzletágban célunk a nemzetközi rendezvénypiacon való markáns megjelenés és tartós jelenlét.

AbstractWare online

A piaci igénykre való tekinettel létrehoztuk az önálló AbstractWare online szolgáltatást, mely tudományos konferenciák online előadás bejelentésével, a benyújtott absztraktok kezelésével és online bírálatával segíti a szervezők munkáját, A teljes termék integrálva van a ConfWare online rendszerbe is, tehát érdemes egy rendszerben használni a regisztrációval, de ha a jelentkezők regisztrációját más rendszer végzi, akkor lehet szükség a külön előadás menedzsment szolgáltatásra.

e-Donation

További részletek >>

e-Donation online adománygyűjtő fizetési felület a Simplepay online bankkártyás fizetés integrálásával alapítványok adománygyűjtő tevékenységéhez.

e-Tagnyilvántartás

További részletek >>

Online tagnyilvántartó rendszer egyesületek részére (jelenleg 3 tudományos egyesület, az Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE), a Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE) és a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) használja ezt a szolgáltatásunkat.

e-Kérdőív

További részletek >>

Online kérdőív szolgáltatás SPSS kiértékelési lehetőséggel, melynek segítségével komplex online felmérések végezhetők az Interneten keresztül.

e-Tournament Manager

Online sportesemény menedzsment rendszer szervátültetett sportolók sportrendezvényeire, melynek segítségével már két Európa-bajnokságot is lebonyolítottak, jelenleg a harmadikra készítjük elő. (http://etdsc.etdsf.org/

e-Szerkrendszer

Online szerkesztőségi rendszer újságok szerkesztéséhez (az MKE kiadású Magyar Kémikusok Lapja ezt használja).

e-Pályázat

Online pályázat beküldő és elfogadási rendszer fiatalok tudományos konferencia részvételéhez

e-TanReg

Online jelentkezési rendszer általános- és középiskolások többfordulós tanulmányi versenyeihez. Jelenleg az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny használja (MKE)