Üdvözlöm, Molnár István vagyok, a Molcomp System Kft. alapítója, többségi tulajdonosa és ügyvezetője. Általános és középiskoláimat – egy év veszprémi kitérővel – Budapesten végeztem, ezután hosszú ideig a Budapesti Műszaki Egyetemen dolgoztam vegyésztechnikusként, műszeres analitika szakterületen. Már a komputerizáció kezdetekor erősen érdeklődtem a számítástechnika iránt, ezért – munka mellett – a SZÁMALK-ban „Számítógépes szoftverüzemeltető” képesítést szereztem, jeles eredménnyel. Rögtön a rendszerváltás kezdetekor el is kezdtem hasznosítani új tudásomat, először mellékfoglalkozású egyéni vállalkozóként.

1993-ban megalapítottam a Molcomp System Kft-t, majd az év végén főállású vállalkozó lettem. Számítástechnika és irodaszer üzletet, valamint kiadványszerkesztő és programozó stúdiót üzemeltettem Budapesten hosszú éveken át.

2005-ben – ugyancsak jeles eredménnyelelvégeztem a Pentaschool Oktatási Központ OKJ-s és szakmai felsőfokot adó „Rendezvényinformatikus” képzését.

2007-ben Békéscsabára költöztem és ott is létrehoztam telephelyet a cégnek. Jelenleg is itt élek, de sokat járok Budapestre mind családi, mind üzleti okból.

Bár már nem vagyok fiatal, igen intenzív életet élek, mind az üzletben, mind a magánéletben. Régebben főleg szakmai jellegű képzéseken, az utóbbi időben a marketing és cégvezetési tudásom fejlesztése és napra kész állapota érdekében sok szakmai konferencián és tréningen vettem és veszek részt, azt gondolom, hogy elég jó hatásfokkal hasznosítom az ezeken megszerzett tudást.

A magánéletemben meghatározó a sport- és természetszeretet (tenisz, túrakerékpározás, túrakenuzás, gyalogtúrázás, fitness), a folyamatos önfejlesztés és az állandó tanulás igénye, ezért sokat olvasok, elég nagy szépirodalmi és szakmai könyvtáram van. A céges és privát bakancslistámon mindig vannak és folyamatosan képződnek megvalósításra váró tételek, melyek kellő erőt és motivációt biztosítanak a jelen aktív megéléséhez és a jövő terveinek megvalósításához.

Szívesen beszélgetek és barátkozom értelmes, szilárd értékrenddel bíró és tudatosan élő emberekkel, az ügyfeleinkkel is igyekszem kölcsönös tiszteletre és bizalomra épülő, de a hivatalosnál oldottabb, barátiasabb viszonyt kialakítani… Ha az ügyfelünkké válik, remélem ezt be is bizonyíthatom… De ha nem, akkor is megihatunk együtt egy jó kávét valamikor… :)

Néhány fotó az utóbbi évek gyalogos és kerékpáros túráiról, amiken részt vettem, illetve amiket magamnak szerveztem.