e-Donation online adomány fizetési rendszer, mint webszolgáltatás

 

Elindítottuk e-Donation online adomány fizetési szoftverünk webszolgáltatás formában való használati lehetőségét.

Az online felületen keresztül pénzbeni adomány befizetések hajthatók végre adománygyűjtő civil szervezetek - elsősorban alapítványok - felé. A fizetés módja az online kártyaelfogadás, jelenleg a SimplePay kártyás fizetési szolgáltatásán keresztül.

További fizetési szolgáltatók rendszerbe illesztését tervezzük a közeljövőben a rendszerbe illeszteni (Barion, CIB Bank, OTP Bank, K&H Bank)

A szolgáltatással az a célunk, hogy kibővítsük a civil szervezetek adományhoz jutási platformjait és ezáltal megkönnyítsük részükre a pénzbeli adományok fogadását. A szolgáltatás gyors és egyszerűen használható, kis költséggel üzemeltethető és – online rendszer lévén – emberi beavatkozás nélkül működtethető.

A megjelenés személyre/szervezetre szabható (logó és fejléc grafika használata). A fizetési űrlap könnyen átlátható, céges adomány esetére az adományigazoláshoz szükséges adatmezőket is tartalmazza.

A felhasználónév és jelszó által védett adminisztrációs felületen található funkciók között szerepelnek a rendszer beállításai, az üzemeltető adatai, a különböző szempontok szerint szűrhető és rendezhető tranzakciós lista.

A sikertelen tranzakciók újbóli adatbevitel nélkül újraindíthatók. A rendszer azonnali e-mail alapú visszaigazolásokat küld és az adminisztrációs felületen is azonnal megjelenik az új tétel.

A rendszer jelenlegi 1.0 verziója az adományok fogadására jelenleg is teljes értékű, de további fejlesztések várhatók a rendszer funkcionalitásának kibővítése és a pénzügy szolgáltatók számának növelése céljából. Célunk az, hogy több változatban igénybe vehető szolgáltatássá alakítsuk a jelenlegi rendszert, az eltérő felhasználói igények figyelembevételével.