Blog

e-Donation online adomány fizetési rendszer, mint webszolgáltatás

e-Donation online adomány fizetési rendszer, mint webszolgáltatás

 

Elindítottuk e-Donation online adomány fizetési szoftverünk webszolgáltatás formában való használati lehetőségét.

Az online felületen keresztül pénzbeni adomány befizetések hajthatók végre adománygyűjtő civil szervezetek - elsősorban alapítványok - felé. A fizetés módja az online kártyaelfogadás, jelenleg a SimplePay kártyás fizetési szolgáltatásán keresztül.

További fizetési szolgáltatók rendszerbe illesztését tervezzük a közeljövőben a rendszerbe illeszteni (Barion, CIB Bank, OTP Bank, K&H Bank)

A szolgáltatással az a célunk, hogy kibővítsük a civil szervezetek adományhoz jutási platformjait és ezáltal megkönnyítsük részükre a pénzbeli adományok fogadását. A szolgáltatás gyors és egyszerűen használható, kis költséggel üzemeltethető és – online rendszer lévén – emberi beavatkozás nélkül működtethető.

A megjelenés személyre/szervezetre szabható (logó és fejléc grafika használata). A fizetési űrlap könnyen átlátható, céges adomány esetére az adományigazoláshoz szükséges adatmezőket is tartalmazza.

A felhasználónév és jelszó által védett adminisztrációs felületen található funkciók között szerepelnek a rendszer beállításai, az üzemeltető adatai, a különböző szempontok szerint szűrhető és rendezhető tranzakciós lista.

A sikertelen tranzakciók újbóli adatbevitel nélkül újraindíthatók. A rendszer azonnali e-mail alapú visszaigazolásokat küld és az adminisztrációs felületen is azonnal megjelenik az új tétel.

A rendszer jelenlegi 1.0 verziója az adományok fogadására jelenleg is teljes értékű, de további fejlesztések várhatók a rendszer funkcionalitásának kibővítése és a pénzügy szolgáltatók számának növelése céljából. Célunk az, hogy több változatban igénybe vehető szolgáltatássá alakítsuk a jelenlegi rendszert, az eltérő felhasználói igények figyelembevételével.

Rendezvények, konferenciák e-mail marketingje
Miért érdemes rendezvénykezelő szoftvert használni...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztrált? Itt lépjen be
Vendég
2023. október 04. (szerda)

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://molcomp.hu/

Blog - kategória lista

Go to top