Elsősorban tudományos konferenciákra kifejlesztett és működtetett regisztrációs és előadás-kezelő online rendszereink 15 éve szolgálják hazai és nemzetközi konferenciák előkészítését.

Egy konferencia előkészítésében sok jelentkezői önkiszolgálásra és szoftveres automatizálásra alkalmas elem van. Ilyen az online regisztráció, az előadás bejelentés, a fizetés, a számlázás és ilyen a rendezvény e-mail alapú marketingje és kommunikációja is. A ConfWare online rendszer önműködően elvégzi a szervezéshez tartozó "kulimunka" jelentős részét, begyűjti a jelentkezéseket, előadás bejelentéseket, szállásfoglalásokat, közben díjbekérőt készít, banki felületre irányít, számlaadatokat küld a webes számlázónak, visszaigazolja a tranzakciókat, lezárja a megtelt szállodafoglalást és adatbázisba rögzít minden információt... Egy virtuális konferenciaszervező mindenes, amely többet teljesít 3 embernél és nem kiadást növel, hanem megtakarít... Jelentős mennyiségű munkát és szervezési költséget.

Ugyan a 2020. márciusa óta tartó vírushelyzet miatt az offline konferenciák szervezése jelentősen visszaesett, de online rendszereinkre a hibrid és online konferenciák előkészítési fázisaiban is szükség van, hiszen regisztrálni, előadást bejelenteni, azokat online elbírálni és online fizetni tudni kell az ilyen típusú rendezvényekre is. A konferencia menedzsment szoftver a regisztrációs folyamat összes lényeges lépését lefedi, ezen túlmenoen a beépített körlevél funkció révén online marketing feladatokat is ellát.

További részletek >>