MOLCOMP SYSTEM Kft.
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Telefon: +3630/9603049

Tudomásul veszem, hogy a Molcomp System Kft.
(1192 Budapest, Gellért u. 17/3.) adatkezelő által a https://www.molcomp.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., valamint a KBOSS.hu Kft. (szamlazz.hu), mint adatfeldolgozók részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, cím adatok.

Az adatfeldolgozók által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban és a szamlazz.hu Adatvédelmi Tájékoztatójában (mindkettőt lásd alább) tekinthető meg.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay, sem a szamlazz.hu nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

A MEGRENDELÉS gomb megnyomásával a fenti tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem, és a feltételeket elfogadom.

AZ ELÉGEDETTSÉGET GARANTÁLJUK!

30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

arra az esetre, ha a rendszer átadásától számított 30 napon belül - bármilyen okból - el kíván állni a rendszer további használatától. Írásbeli bejelentésére még egyszer rákérdeztünk, és ha fenntartja szándékát, lezárjuk a rendszert és visszafizetjük a befizetett díjat.

Mi történik a szolgáltatás megrendelése után?

  • A megrendelés kézhez vételekor felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  • Amennyiben további adatokra van szükségünk az Ön szervezetével vagy a konferenciával kapcsolatban, azokat bekérjük.
  • Ezután elküldjük Önnek a szerződést, amit Ön jóváhagyás esetén aláírva visszaküld, majd mi is visszaküldünk Önnek aláírva 1 példányt.
  • A használatbavételi díj összegének beérkezése után a kapott adatok alapján létrehozzuk az online rendszert, majd elküldjük Önnek a hozzáférési adatokat.
  • Önök letesztelik a rendszert és ha mindent rendben találtak, élesítik a szolgáltatást (a regisztrációs oldal linkje kikerül a rendezvény honlapjára). Ha valamit módosítani kell, jelezzék még az élesítés előtt.
  • A használat során Önök bármikor kérhetnek segítséget, ha bármi problémájuk merül fel a használattal kapcsolatban. Alapesetben az eSupport Center Helpdesk-en keresztül működik az ügyfélszolgálat, Prémium csomag esetében Messenger, Skype és telefonhívások alapján is segítünk.
  • A regisztrációk utáni díjat vagy több részletben a használat során számlázzuk le, vagy legkésőbb a rendezvény előtti napokban.
  • A rendszert a rendezvényt követő hónap végéig még elérhetően tartjuk, hogy az esetleges utólagos kimutatásokhoz, statisztikákhoz, letöltésekhez rendelkezésre álljon.